Servicii

01.

Proiectare peisagistică

Proiectarea peisagistica este rezultatul imbinarii urbanismului cat si al arhitecturii peisagistice. Prin “urbanism” intelegem stiinta care se ocupa de studiul spatiilor locuibile (orase) cat si al impactului acestora asupra mediului…

Află mai multe…

photography of pathway surrounded by plants 1

02.

Amenajarea și întreținerea plantelor de interior

Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru servicii de intretinere si ingrijire plantele de interior si exterior, firma noastra este alegerea perfecta pentru tine. Oferim servicii profesionale de intretinere plante, adaptate nevoilor specifice ale fiecarei plante si spatiului in care se afla.

Află mai multe…

Amenajare si ingrijire plante de interior

03.

Amenajări grădini

Cel mai important aspect este sa intelegeti ce inseamna gradina pentru dumneavoastra. Gradina trebuie sa fie locul cel mai la indemana pentru aer curat si relaxare. Amenajarea unei gradini nu este floare la ureche. Pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra, intreg procesul de proiectare si amenajare trebuie facut cu grija si profesionalism.

watering plants with a watering can

04.

Plantare și întreținere gazon

Gazonul este un element decorativ nelipsit din majoritatea gradinilor si are un impact vizual foarte mare intr-o gradina, dand senzatia ca suprafata este mult mai mare decat in realitate. Gazonarea se poate face prin insamantare sau copertarea unei gradini cu rulouri de gazon. Pasii pentru plantarea gazonului Pregatirea solului – se indeparteaza buruienile si resturile de mari dimensiuni, urmand afanarea solului prin sapare la 20 – 30 cm, verificarea PH-ului si operatiunea de nivelare optima; Semanatul – dupa pregatirea solului are loc operatiunea de insamantare, perioada optima fiind aprilie – septembrie; Irigarea – Udarea corectă va duce la creşterea unui gazon sanatos si atragator; Fertilizarea – utilizarea fertilizatorilor de calitate asigura o crestere si dezvoltare optima a gazonului; Tunderea gazonului – aceasta operatiune determină aspectul acestuia.

field of trees near grass 1 1

05.

Toaletare și defrișare

Toaletarea arborilor este recomandată în perioada de iarnă – primavară, deoarece tăieturile se vor cicatriza mai rapid, crescând astfel rezistența la insecte și boli în perioada dezvoltării.
Defrișarea materiei vegetale se poate executa în orice perioadă a anului, dar recomandarea noastră este ca aceasta să se execute primăvara, deoarece va impulsiona procesul de dezvoltare.
Serviciile noastre de toaletare și defrisare cuprind: – doborârea arborilor uscați sau înclinati peste măsură, tăierea crengilor uscate și toaletarea copacilor; – eliminarea materiei vegetale de pe sol cu ajutorul motocoaselor și diverselor unelte mecanice disponibile; – transportul materialului lemnos și vegetal rezultat.

box hedge topiary g1e0b003ca 640

06.

Sisteme de irigații

Ati trecut vreodata prin aceste situatii? la intoarcerea din concediu, gazonul din gradina dvs sa fie ars si plantele uscate? sa ajungeti obosit de la serviciu si sa nu aveti timp sau rabdare sa udati gazonul? la sfarsit de luna va treziti cu un consum ridicat de apa? Daca v-ati aflat vreodata in oricare din situatiile de mai sus, atunci aveti nevoie de un sistem automat de stropit. Beneficiile unui sistem de stropit automat. Scopul principal al instalarii unui sistem de stropit automat este ca plantele si gazonul sa primeasca regulat cantitatea de apa necesara si sa completeze eventualele surse naturale de apa.Un alt beneficiu al instalarii unui sistem de stropit, automat proiectat si instalat corespunzator este economia de apa, care poate ajunge pana la 30%.

services 03 1