Bine ați venit!

Și acum, câteva cuvinte despre noi

Bine ați venit

Și acum, câteva cuvinte despre noi

Noi suntem ROGARDEN, o mică, dar eficientă echipă de proiectare, amenajare și întreținere a spațiilor verzi ce vă bucură sufletul. Suntem conduși de ideea de a fi cel mai de încredere furnizor de amenajare peisagistică atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii.

Misiunea noastră a început în anul 2018, și ne străduim să o ducem cât mai departe. Suntem alături de orice dorește să își transforme curtea sau grădina în locul acela special pe care oricine și-l dorește.
Vă asteptăm cu drag!

about us 01 1
about us 02 1

Misiune, Viziune și Valori

Misiune.

Misiunea noastră este să întelegem nevoile și dorințele clienților noștri, astfel încât rezultatul muncii noastre să le ofere împlinierea și relaxarea ne care au atât de multă nevoie.

Viziune.

Viziunea noastră este ca serviciile ROGARDEN șă fie prima alegere pentru clienții din București și împrejurimi în materie de proiectare, amenajare și întreținere a grădinilor și spațiilor verzi.

Valori.

Integritate: Ne onorăm angajamentele și ne respectăm promisiunile.

Responsibilitate: Ne asumăm deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

Spirit de echipă: Împreună suntem mai puternici. Stabilim relații deschise între colegi cu scopul de a promova cooperarea și obținerea celor mai bune rezultate, deoarece rezultatele unei echipe sunt întotdeauna mai mari decat rezultatele individuale ale membrilor săi.

600+

PROIECTE FINALIZATE

600+

CLIENȚI FERICIȚI

200+

SOIURI DE PLANTE

1000+

COPACI PLANTAȚI