Probabil ca cea mai mare problema pe care oricine cu o gradina o intampina, este irigatul intregii suprafete. Daca ati trecut cel putin o data prin printr-o vara caniculara care a distrus gazonul, nu aveti destul timp sa udati toate plantele din curte sau platiti foarte mult la apa ? Din cauza faptului ca udati curtea aveti nevoie de un sistem de irigatii. Un sistem de irigat este un sistem de tevi si elecrovane aflate la aproximativ 40 – 50 cm sub pamant care folosesc numeroase aspersoare pentru a uda suprafata, acesta putand fi setat sa ude automat suprafata la ore prestabilite.

Pentru instalarea unui astfel de sistem un agent RO GARDEN v-a veni la locatia dumneavoastra si in urma unor masuratori echipa noastra va creea o schita personalizata pentru curtea duneavoastra. Firma noastra foloseste numai cele mai de calitate echipamente, in acest caz folosimt sistem de irigatii de la Rain Bird, lider mondial in domeniu. Echipa noastra poate de asemenea si sa monteze sistemul de irigatii pe care clientul il doreste are in posesie. Daca deja aveti instalat un sistem de irigatii si are nevoie de reparatii specialistii noastrii se pot ocupa si de acest aspect. Pot repara sisteme precum Hunter,Iritrol,Toro,etc.
Diferite tipuri de sisteme de irigatii.

#1 Sisteme de sprinklere și aspersoare telescopice

Economisiți apă și timp. Beneficiați de avantajul unui computer pentru irigații, în combinație cu aspersoare telescopice. Grădina este irigată optim în mod automat.

· Varianta ideală pentru suprafețe medii și mari, precum gazoane și straturi.
· Instalare subterană – fără obstacole în care să vă puteți împiedica.
· Aspersoarele se ridică numai în timpul irigării.
· Gazonul este practicabil în orice moment, putând fi folosite inclusiv mașina de tuns iarba și scarificatorul. Aspersoarele telescopice sunt cele mai potrivite pentru acest sistem. Întreaga linie de irigare se montează sub linia ierbii. Aspersoarele telescopice se coboară în pământ, până la nivelul solului.

Sistem de irigatii - RO GARDEN

#2 Sistem irigare prin picurare(Micro-Drip)

Sisteme de irigat prin picurare sunt unele dintre cele mai eficiente si economice deoarece cantitatea de apa este foarte mica dar ajunge direct la radacina plantei.
Avantajele dumneavoastră dintr-o privire:

§ Irigare/fertilizare în zona rădăcinii principale
§ Raport optim între apă și oxigen în sol
§ Economie de apă și de îngrășământ
§ Combinații individuale

Sistem de irigatii 2 - RO GARDEN

Pentru un sistem de irigatii corect aveti nevoie de un proiect. Va prezentam un proiect acceptat si montat clientului.

Proiect de irigatii - RO GARDEN