Intotdeauna v-ati dorit ca gradina dumneavoastra sa fie ingrijita , stralucitoare si foarte verde?

A venit momentul sa alegeti ce tip de gazon veti folosi. Gazonul este un produs accesibil oricui, fiind capabil sa schimbe in bine curtea dumneavoastra.

Cum alegem gazonul?
Piata ne oferea diferite tipuri de gazon, adaptat pentru nevoiele fiecaruia. Exista gazon rezistent la calcare tip sport, exista gazon tip peluza care nu este rezistent la calcare, dar mai este si amestecul de seminte care le imbina pe ambele.
Un alt tip de iarba ce se preteaza excelent pentru curtea dumneavoastra este tipul de gazon rustic. Acesta poate fi folosit pe toate tipurile de sol datorita rezistentei mari la temperaturi extreme. Este preferat de multi deoarece nu necesita o ingrijire atenta precum in cazul celorlate soiuri de gazon.
Pentru cei ce doresc sa aiba o gradina perfecta din punct de vedere vizual solutia o poate reprezenta gazonul englezesc ornamental. Acest tip de gazon este caracterizat de iarba cu firul lung si subtire, cu crestere densa. Alegerea acestui soi de gazon va crea o peluza uniforma si compacta.
Decizia va apartine, important este ca locul pe care-l amejajati sa fie unul cald , primitor si relaxant dupa o lunga zi de munca.
Insamantat sau gazon rulou?

Pentru cei care doresc o solutie mai rapida decat insamantarea, fermele de profil din Romania ofera acest tip de gazon rulou. Aceste rulori pot fi montate pe tot parcursul anului avand iarba deja crescuta uniform. Aceste avantaje sunt contracarate insa de pretul mai mare. Indiferent daca alegeti metoda cu seminte de gazon sau cea a rulorilor deja pregatite, trebuie sa fiti atenti ca pamantul pe care gazonul va fi asezat sa fie sapat, maruntit si nivelat. Cel mai important este ca la ambele lucrari sa se lucreze cu pamant negru si nisip.

WE BRING GREEN IN YOUR LIVE
RO GARDEN