Alpinisti utilitari

Din respect pentru mediu și pentru semenii noștri, am vrut sa facem mai mult. Mediul înconjurător reprezintă un element esențial al vieții noastre, de aceea impune o atenție deosebită din partea societății și o grijă sporită din partea tuturor ce activează în domeniul construcțiilor, unul din avantajele alpinismului utilitar fiind accesul eficent in locuri dificile, cu impact minim asupra mediului, lăsând după finalizarea lucrării, un mediu curat, fără a afecta alte elemente.

Ne dorim să oferim servicii excepționale la inălțime folosind tehnici sigure de alpinism utilitar și sa acționam in condiții de eficiență și siguranță, obținând astfel, cel mai bun raport calitate-preț. Acțiunile noastre sunt desfășurate intr-o manieră deschisă și transparentă, implicând toate părțile interesate. Acționăm in mod etic, onest și profesionist și stabilim obiective realiste, care pot fi îndeplinite.

In prezent, suntem in continuă expansiune, respectând normativele europene în ceea ce privește lucrul la înălțime și funcționăm in primul rand datorită serviciilor profesionale de alpinism utilitar oferite de personalul nostru certificat IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).